Bun venit !!!
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Bun venit !!!

Ne-am mutat pe www.romdesign.info

AcasaindexCăutareUltimele imaginiÎnregistrareConectare

Distribuiţi | 

RaZZoR si RIVS cauta nebuni ! pt "Nebuni in Noapte(N-N)

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos 
Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3, 4  Urmatorul
AutorMesaj
r3sp3ct

r3sp3ctBanned

Reputatie : 2
Puncte : 268
Varsta : 29
Data de inscriere : 09/01/2011
Localizare : iasi

RaZZoR si RIVS cauta nebuni ! pt "Nebuni in Noapte(N-N) - Pagina 3 Empty
MesajSubiect: Re: RaZZoR si RIVS cauta nebuni ! pt "Nebuni in Noapte(N-N)   RaZZoR si RIVS cauta nebuni ! pt "Nebuni in Noapte(N-N) - Pagina 3 Icon_minitimeJoi Ian 13, 2011 2:15 am

Nume real:2 secunde......ma uit in buletin.....=)))......a lam vazut.............bbboogggdaaaann(bogdan) deci bogdan asa scrie aici but-?? RaZZoR si RIVS cauta nebuni ! pt "Nebuni in Noapte(N-N) - Pagina 3 67776
Nume Joc:respect pardon park era.....r3sp3ct...da da asa ii.. r3sp3ct
Varsta: aproape 69 nush dc dar imi place ca se intoarce de la nr ala si intineresc ca sa pot fi nebun iar (15 ani)
Cate ore de nebunie ai pe sv...minim 3h/zi:poiiiii.....am park 1 secunda debea sunt venit :)))......ba nu am 1.5 aproape 2 :))
Cat de nebun esti? :sunt nebun?......loool si yo nu stiam :|...pe bune sunt nebun.....nush poate am sa ajung ca voi....:))
Spune o nebunie :nu sunt nebun
Consideri ca esti mai nebun ca noi? :poi nush ca yo nu stiam ca sunt nebun.....cred ca am sa va intrec.....peste vreo 40 ani....ca atunci voi nu o sa mai aveti vlaga in voi de nebunii =))
De ce crezi ca esti nebunul cautat de noi?:poi voi ziceati "cine mai pofteste....cine mai doreste?"
Sus In jos
Triple x (xXx)

Reputatie : 24
Puncte : 442
Data de inscriere : 21/11/2010
Localizare : Iasi

MesajSubiect: Re: RaZZoR si RIVS cauta nebuni ! pt "Nebuni in Noapte(N-N)   RaZZoR si RIVS cauta nebuni ! pt "Nebuni in Noapte(N-N) - Pagina 3 Icon_minitimeJoi Ian 13, 2011 2:45 am

bai nebunule ...pro :pro: cu P mare de la nebun
Sus In jos
bstrike

Reputatie : 7
Puncte : 10000830
Data de inscriere : 27/09/2010
Localizare : Ploiesti

MesajSubiect: Re: RaZZoR si RIVS cauta nebuni ! pt "Nebuni in Noapte(N-N)   RaZZoR si RIVS cauta nebuni ! pt "Nebuni in Noapte(N-N) - Pagina 3 Icon_minitimeJoi Ian 13, 2011 3:28 am

pro
Sus In jos
https://virtual-server.all-up.com
RIVS

RIVSAdmin Cs

Reputatie : 12
Puncte : 341
Varsta : 74
Data de inscriere : 04/11/2010
Localizare : Viseu de Sus

MesajSubiect: Re: RaZZoR si RIVS cauta nebuni ! pt "Nebuni in Noapte(N-N)   RaZZoR si RIVS cauta nebuni ! pt "Nebuni in Noapte(N-N) - Pagina 3 Icon_minitimeJoi Ian 13, 2011 4:30 am

:pro: ..dar la juma de buletin te incadrezi da .....si cand ziceia altu de P mare ...oare de la ce vine study scratch
Sus In jos
sTiLL [;x]

sTiLL [;x]S . Moderator

Reputatie : 1
Puncte : 106
Data de inscriere : 17/10/2010

MesajSubiect: Re: RaZZoR si RIVS cauta nebuni ! pt "Nebuni in Noapte(N-N)   RaZZoR si RIVS cauta nebuni ! pt "Nebuni in Noapte(N-N) - Pagina 3 Icon_minitimeJoi Ian 13, 2011 3:23 pm

poti sa ma scoti din clan :-" ma retrag sall
Sus In jos
Triple x (xXx)

Reputatie : 24
Puncte : 442
Data de inscriere : 21/11/2010
Localizare : Iasi

MesajSubiect: Re: RaZZoR si RIVS cauta nebuni ! pt "Nebuni in Noapte(N-N)   RaZZoR si RIVS cauta nebuni ! pt "Nebuni in Noapte(N-N) - Pagina 3 Icon_minitimeJoi Ian 13, 2011 6:43 pm

:))) de la nebun maaaa
Sus In jos
RIVS

RIVSAdmin Cs

MesajSubiect: Re: RaZZoR si RIVS cauta nebuni ! pt "Nebuni in Noapte(N-N)   RaZZoR si RIVS cauta nebuni ! pt "Nebuni in Noapte(N-N) - Pagina 3 Icon_minitimeJoi Ian 13, 2011 8:34 pm

dc te retragi?
Sus In jos
r3sp3ct

r3sp3ctBanned

MesajSubiect: Re: RaZZoR si RIVS cauta nebuni ! pt "Nebuni in Noapte(N-N)   RaZZoR si RIVS cauta nebuni ! pt "Nebuni in Noapte(N-N) - Pagina 3 Icon_minitimeVin Ian 14, 2011 2:41 pm

ce treaba are litera "p" cu nebun ? :\.....ma facut mama mai nebun sau nu inteleg yo ? RaZZoR si RIVS cauta nebuni ! pt "Nebuni in Noapte(N-N) - Pagina 3 629519)

ms nebunilor :))
Sus In jos
RaZZoR

RaZZoRAdmin Cs

Puncte : 228
Varsta : 31
Data de inscriere : 21/12/2010
Localizare : Focsani

MesajSubiect: Re: RaZZoR si RIVS cauta nebuni ! pt "Nebuni in Noapte(N-N)   RaZZoR si RIVS cauta nebuni ! pt "Nebuni in Noapte(N-N) - Pagina 3 Icon_minitimeVin Ian 14, 2011 4:47 pm

r3sp3ct acceptat.....pe post de co-owner..
am vrut sa fac partitie speciala pt r3sp3ct si altu...mini co-owner nebun....omg
Sus In jos
ClocK

Reputatie : 0
Puncte : 27

MesajSubiect: Re: RaZZoR si RIVS cauta nebuni ! pt "Nebuni in Noapte(N-N)   RaZZoR si RIVS cauta nebuni ! pt "Nebuni in Noapte(N-N) - Pagina 3 Icon_minitimeSam Ian 15, 2011 3:29 am

Razzor vreau sa ma scoti din clan..din cauza unor/sau mai bn zis unui admin nu o a mai vedeti never pe sv.ma acuza de cod si imi da mereu ban.
bafta in continuare.
Sus In jos
RaZZoR

RaZZoRAdmin Cs

MesajSubiect: Re: RaZZoR si RIVS cauta nebuni ! pt "Nebuni in Noapte(N-N)   RaZZoR si RIVS cauta nebuni ! pt "Nebuni in Noapte(N-N) - Pagina 3 Icon_minitimeSam Ian 15, 2011 6:37 am

bn..daca asa consideri u..
Sus In jos
r3sp3ct

r3sp3ctBanned

MesajSubiect: Re: RaZZoR si RIVS cauta nebuni ! pt "Nebuni in Noapte(N-N)   RaZZoR si RIVS cauta nebuni ! pt "Nebuni in Noapte(N-N) - Pagina 3 Icon_minitimeSam Ian 15, 2011 11:25 pm

hai care vrea sa fie din ce in ce mai nebun sa vina pe srv VS :X e cel mai nebun srv =)) RaZZoR si RIVS cauta nebuni ! pt "Nebuni in Noapte(N-N) - Pagina 3 208334 RaZZoR si RIVS cauta nebuni ! pt "Nebuni in Noapte(N-N) - Pagina 3 208334 jocolor
Sus In jos
RIVS

RIVSAdmin Cs

MesajSubiect: Re: RaZZoR si RIVS cauta nebuni ! pt "Nebuni in Noapte(N-N)   RaZZoR si RIVS cauta nebuni ! pt "Nebuni in Noapte(N-N) - Pagina 3 Icon_minitimeLun Ian 17, 2011 6:30 am

sv de nebuni oline
Sus In jos
r3sp3ct

r3sp3ctBanned

MesajSubiect: Re: RaZZoR si RIVS cauta nebuni ! pt "Nebuni in Noapte(N-N)   RaZZoR si RIVS cauta nebuni ! pt "Nebuni in Noapte(N-N) - Pagina 3 Icon_minitimeMar Ian 18, 2011 4:58 am

da nimeni nu mai vrea sa devina nebunnnn ?RaZZoR si RIVS cauta nebuni ! pt "Nebuni in Noapte(N-N) - Pagina 3 838900(....crek lea venit mintea la kap:))
Sus In jos
Chipsuri

ChipsuriAdmin Cs

Puncte : 63
Data de inscriere : 19/10/2010

MesajSubiect: Re: RaZZoR si RIVS cauta nebuni ! pt "Nebuni in Noapte(N-N)   RaZZoR si RIVS cauta nebuni ! pt "Nebuni in Noapte(N-N) - Pagina 3 Icon_minitimeMier Ian 19, 2011 6:02 am

Nume real: Sorin
Nume Joc: Chipsuri
Varsta: 17
Cate ore de nebunie ai pe sv: pfoa...depinde cata nebunie am in mine:)) de la 1 in sus
Cat de nebun esti? : nu vreti sa stiti
Spune o nebunie : chiar imi fac cerere pentru asta:)) ar trebui sa fiti intregi la minte sa nu-mi da-ti owner.daca chiar sunteti nebuni owner scrie pe mine:))
Consideri ca esti mai nebun ca noi? : se ajunge la un moment dat cand nebunii nebuni.da nebuni de tot, nu nebunei micuti.nebunii mari ajung la un moment dat sa fie la fel de nebuni.deci poate suntem la fel
De ce crezi ca esti nebunul cautat de noi?: pentru ca sunt Chipsuri:))) ati m-ai vazut vreun chips care joaca cs?nu.doar un nebun ar face-o:)))
Sus In jos
RaZZoR

RaZZoRAdmin Cs

MesajSubiect: Re: RaZZoR si RIVS cauta nebuni ! pt "Nebuni in Noapte(N-N)   RaZZoR si RIVS cauta nebuni ! pt "Nebuni in Noapte(N-N) - Pagina 3 Icon_minitimeMier Ian 19, 2011 6:57 am

da..ce sa zic..
tipic lu sorin :=)):bn ma...iti dau owner....da te costa
:pro:
Sus In jos
n00b

Puncte : 6
Varsta : 34
Data de inscriere : 14/11/2010

MesajSubiect: Re: RaZZoR si RIVS cauta nebuni ! pt "Nebuni in Noapte(N-N)   RaZZoR si RIVS cauta nebuni ! pt "Nebuni in Noapte(N-N) - Pagina 3 Icon_minitimeVin Ian 21, 2011 4:31 pm

Nume real: Ionut
Nume Joc: n00b
Varsta: 21
Cate ore de nebunie ai pe sv...minim 3h/zi: destule... cand e on serverul
Cat de nebun esti? : stai sa imi intreb prietenii :)
Spune o nebunie : daca le-as tine minte as fi in spitalul de nebuni acum
Consideri ca esti mai nebun ca noi? : vreti sa va arat buletinul rosu? Twisted Evil
De ce crezi ca esti nebunul cautat de noi?: nebuni la nebuni trag
Sus In jos
Pa1n.

Pa1n.Moderator

Puncte : 88
Data de inscriere : 21/01/2011

MesajSubiect: Re: RaZZoR si RIVS cauta nebuni ! pt "Nebuni in Noapte(N-N)   RaZZoR si RIVS cauta nebuni ! pt "Nebuni in Noapte(N-N) - Pagina 3 Icon_minitimeSam Ian 22, 2011 3:48 am

Nume real: Cosmin
Nume Joc: Pa1n.
Varsta: 17 ani
Cate ore de nebunie ai pe sv...minim 3h/zi: 3 ore pe zi ..in medie
Cat de nebun esti? : atat de nebun incat sa disper lumea de pe server (exemplu Unforgiven) rade
Spune o nebunie : am baut palinca cu pepsi impreuna cu RaZZoR omg ..destul de nebunesc ??
Consideri ca esti mai nebun ca noi? : nu oi fi eu mai nebun..dar sigur ne luam de mana si facem hora nebuniei impreuna omg
De ce crezi ca esti nebunul cautat de noi?: am gagica cea mai tare si masina cea mai mare (citat din Mircea Badea) omg omg
Sus In jos
RaZZoR

RaZZoRAdmin Cs

MesajSubiect: Re: RaZZoR si RIVS cauta nebuni ! pt "Nebuni in Noapte(N-N)   RaZZoR si RIVS cauta nebuni ! pt "Nebuni in Noapte(N-N) - Pagina 3 Icon_minitimeSam Ian 22, 2011 4:40 am

oohh da...acea palinca cu pepsi.. :x :x .....bauta in cupe de sampanie omg

si..adaug o continuare la ce a zis el....si dupa ce am baut..pa1n s-a dus din 15 in 15 min la baie....de pe la vreo 2 jumate pana pe la vreo 3 jumate...ce vremuri bounce bounce lol! ....

oricum :pro: esti owner alaturi de cei mari si nebuni...

:fire: t/c
Sus In jos
Pa1n.

Pa1n.Moderator

MesajSubiect: Re: RaZZoR si RIVS cauta nebuni ! pt "Nebuni in Noapte(N-N)   RaZZoR si RIVS cauta nebuni ! pt "Nebuni in Noapte(N-N) - Pagina 3 Icon_minitimeSam Ian 22, 2011 11:14 pm

poate ca nu faceam palinca cu pepsi DACA tu vroiai sa luam vodka + cola :-L :-W....dar tu NOOOOOUUUU
Sus In jos
sTiLL [;x]

sTiLL [;x]S . Moderator

MesajSubiect: Re: RaZZoR si RIVS cauta nebuni ! pt "Nebuni in Noapte(N-N)   RaZZoR si RIVS cauta nebuni ! pt "Nebuni in Noapte(N-N) - Pagina 3 Icon_minitimeDum Ian 23, 2011 6:39 am

era mai buna cola >:) :)
Sus In jos
Pa1n.

Pa1n.Moderator

MesajSubiect: Re: RaZZoR si RIVS cauta nebuni ! pt "Nebuni in Noapte(N-N)   RaZZoR si RIVS cauta nebuni ! pt "Nebuni in Noapte(N-N) - Pagina 3 Icon_minitimeDum Ian 23, 2011 4:05 pm

lasa ma cola ca devii agitat rade
Sus In jos
sTiLL [;x]

sTiLL [;x]S . Moderator

MesajSubiect: Re: RaZZoR si RIVS cauta nebuni ! pt "Nebuni in Noapte(N-N)   RaZZoR si RIVS cauta nebuni ! pt "Nebuni in Noapte(N-N) - Pagina 3 Icon_minitimeDum Ian 23, 2011 4:18 pm

eeeee laS va dau io de la mne :):))
Sus In jos
Chipsuri

ChipsuriAdmin Cs

Puncte : 63
Data de inscriere : 19/10/2010

MesajSubiect: Re: RaZZoR si RIVS cauta nebuni ! pt "Nebuni in Noapte(N-N)   RaZZoR si RIVS cauta nebuni ! pt "Nebuni in Noapte(N-N) - Pagina 3 Icon_minitimeMar Ian 25, 2011 12:50 am

arunc castraveti albastri(fire in the hole).sunt cel mai plictisit nebun. rade
Sus In jos
r3sp3ct

r3sp3ctBanned

MesajSubiect: Re: RaZZoR si RIVS cauta nebuni ! pt "Nebuni in Noapte(N-N)   RaZZoR si RIVS cauta nebuni ! pt "Nebuni in Noapte(N-N) - Pagina 3 Icon_minitimeMar Ian 25, 2011 2:08 am

e bn ca esti plictisit.....haideti si pe all star RaZZoR si RIVS cauta nebuni ! pt "Nebuni in Noapte(N-N) - Pagina 3 629519)....la N-N :))
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: RaZZoR si RIVS cauta nebuni ! pt "Nebuni in Noapte(N-N)   RaZZoR si RIVS cauta nebuni ! pt "Nebuni in Noapte(N-N) - Pagina 3 Icon_minitime

Sus In jos

RaZZoR si RIVS cauta nebuni ! pt "Nebuni in Noapte(N-N)

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus 

Subiecte similare

-
Pagina 3 din 4Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3, 4  Urmatorul

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Bun venit !!! ::  . :: Discutii-
Mergi direct la:  
creează un forum | Jocuri | Comunitati | ©phpBB | Forum gratuit de suport | Semnaleaza un abuz | Cookies | Discuții recente