Pa1n.
Mesaje : 80 Reputatie : 0 Puncte : 88 Varsta : 31 Data de inscriere : 21/01/2011 Localizare : Focsani
| Subiect: Re: RaZZoR si RIVS cauta nebuni ! pt "Nebuni in Noapte(N-N) Vin Ian 28, 2011 12:31 am | |
| two camels. one car....i won |
|
Chipsuri
Mesaje : 61 Reputatie : 0 Puncte : 63 Varsta : 31 Data de inscriere : 19/10/2010 Localizare : Focsani
| Subiect: Re: RaZZoR si RIVS cauta nebuni ! pt "Nebuni in Noapte(N-N) Sam Ian 29, 2011 5:56 pm | |
| pentru n00b :D |
|
S | *DistrActeD*
Mesaje : 15 Reputatie : 0 Puncte : 25 Varsta : 36 Data de inscriere : 18/01/2011
| Subiect: eu eu eu Dum Feb 06, 2011 10:59 am | |
| Nume real: Daniela Nume Joc: S | *DistrActeD* Varsta: 23 Cate ore de nebunie ai pe sv...minim 3h/zi: hmmm sunt sigura ca am ) Cat de nebun esti? : mai mult ca toti nebunii la un loc Spune o nebunie : vad sunete, aud imagini :D am aim in mouse si wall in casti :D Consideri ca esti mai nebun ca noi?/ De ce crezi ca esti nebunul cautat de noi?: poi care din voi il injura pe sprite pe forum si pe mess ???? hmmm spuneti... care isi scoate banul cand vrea cu o schimbare de ip? care isi repara cs din destroy in maxim 30 de secunde? care isi permite sa injure orice admin care nu isi face treaba sau e codat? care isi permite sa fure jucatorii unui server si sa ii invite si pe alt server? RASPUNS: eu eu eu eu eu eu eu eu eu eu eu eu eu eu eu eu eu eu eu eu eu eu eu eu eu eu eu eu eu eu eu eu eu eu eu eu eu eu eu eu eu eu eu eu eu eu eu eu eu eu eu eu eu eu eu eu eu eu eu eu eu eu eu eu eu eu eu eu eu eu eu eu eu eu eu eu eu eu eu eu eu eu eu eu eu eu eu eu eu eu eu eu eu eu eu eu eu eu eu eu eu eu eu eu eu eu eu eu eu eu eu eu eu eu eu eu eu eu eu eu eu eu eu eu eu eu eu eu eu eu eu eu eu eu eu eu eu eu eu eu eu eu eu eu eu eu eu eu eu eu eu eu eu eu eu eu eu eu eu eu eu eu eu eu eu eu eu eu eu eu eu eu eu eu eu eu eu eu eu eu eu eu eu eu eu eu eu eu eu eu eu eu eu eu eu eu eu eu eu eu eu eu eu eu eu eu eu eu eu eu eu eu eu eu eu eu eu eu eu eu eu eu eu eu eu eu eu eu eu eu eu eu eu eu eu eu eu eu eu eu eu eu eu eu eu eu eu eu eu eu eu eu . :D |
|
bstrike
Mesaje : 528 Reputatie : 7 Puncte : 10000830 Varsta : 29 Data de inscriere : 27/09/2010 Localizare : Ploiesti
| Subiect: Re: RaZZoR si RIVS cauta nebuni ! pt "Nebuni in Noapte(N-N) Dum Feb 06, 2011 3:10 pm | |
| daca atat te duce capu... |
|
S | *DistrActeD*
Mesaje : 15 Reputatie : 0 Puncte : 25 Varsta : 36 Data de inscriere : 18/01/2011
| Subiect: off topic-pt sprite in special Lun Feb 07, 2011 6:15 pm | |
| sprite cand vei ajunge si tu la nivelul meu de nebunie + stiinta sa ma anunti ca poate poate atunci vom putea comunica, dar eu nu ma cobor la nivelul tau de cultura sa pot sa discut cu tine... aici era un topic cat de nebun esti... eu am zis cat de nebuna sunt ) dar pe langa toate astea eu iti pot dovedi/arata cat de mult am citit la viata mea, cat de mult am invatat in astia 23 de ani din viata mea... spunemi tu macar 20 de carti pe care le-ai citit (nu se pune rezumatul lor, nu se pune ca te-ai uitat la film, si nu se pune ca a trebuit sa o citesti pt scoala, si nu se pune nici ca ti-a povestit cineva dupa ce a citit-o, si nu se pune nici ca ai cautat pe net titluri si autori de carti de care habar nu ai)... desigur dupa ce ti-am zis tot ce nu se pune tu ai sa le folosesti ca surse de inspiratie... dar scuzama cand te jucai tu cu putzulica ta in tarana eu stiam sa citesc, sa scriu, sa fac calcule matematice, si deja am aveam o biblioteca pt copii citita... deci tu daca macar 25% din cat am citit eu si am invatat vei sti vreodata eu am sa te respect si am sa te consider un om cult... pana atunci mai ai de lucru... |
|
bstrike
Mesaje : 528 Reputatie : 7 Puncte : 10000830 Varsta : 29 Data de inscriere : 27/09/2010 Localizare : Ploiesti
| Subiect: Re: RaZZoR si RIVS cauta nebuni ! pt "Nebuni in Noapte(N-N) Lun Feb 07, 2011 8:02 pm | |
| esti nebuna , la spital cu tine cat despre nivel? eu zic ca esti muult sub mine am mai sters din posturile tale ptr ca erau ofensatorii deci fa bine si daca nu iti convine dute unde vezi cu ochii multumesc! si succes! |
|
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: RaZZoR si RIVS cauta nebuni ! pt "Nebuni in Noapte(N-N) | |
| |
|